Ontdek jouw vervolgstudie.nl

Je staat op een groot kruispunt in je leven, namelijk het kiezen van je vervolgstudie. De keuze is reuze: per niveau en profiel zijn er zo’n 1.400 opleidingen waar tussen je kunt kiezen. Zoveel!!! Dus de grote vraag is: Wat past er nu écht bij jou?

Ontdek welke vervolgstudie er écht bij jou past!

Ontdek jouw vervolgstudie aan de hand van jouw 7LIFE talent assessment. Door dit assessment krijg je ontzettend veel inzicht in jezelf, je talenten en bovenal je passie! Bovendien ontdek je hoe je gemotiveerd wordt en wanneer je echt afhaakt.

Door je leerstijl te ontdekken weet je wat voor type opleiding bij je hoort; praktisch of juist heel theoretisch, zelfstandig leren of juist veel college’s. Dat alles zal je richting geven in de keuze die je gaat maken!

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een team aan ervaren trainers en coaches helpen wij jou graag een stap verder in jouw weg naar excellentie.

Ga vanuit passie en drijfveren op zoek naar jouw vervolgstudie!

Door jouw 7LIFE talent assessment ontdek je:

 • Hoe jij impact kunt maken!
 • Jouw passie
 • Jouw drijfveren
 • Hoe je omgaat met stress
 • Hoe jij gemotiveerd wordt
 • Jouw leerstijl, dat heeft alles te maken met jouw voorkeur voor het inzetten van je linker- of je rechterhersenhelft!
 • Wat de verwachtingen zijn die je van jezelf én van anderen hebt
 • Wat voor jou voorwaarden zijn om lekker in je vel te zitten
 • Wanneer je een klik hebt met andere mensen
 • Jouw kwaliteiten én valkuilen
 • Op welke plek jij het beste kunt ontwikkelen
 • Wat voor type baan er bij jou past en waarom

Kortom, je ontdekt ontzettend veel! Dit alles helpt je niet alleen met het kiezen van je vervolgstudie, maar je ontdekt dingen bij jezelf die je helpen op elk gebied van je leven!

Wat anderen vertellen

Femke Kasius

Dit coachtraject heeft mij geholpen bij het maken van een studiekeuze, die ik met vreugde kon kiezen. Ook al was het spannend, kan ik echt zeggen dat ik door dit coachtraject meer inzicht kreeg in wie ik ben, wat ik nodig had en wat mijn vervolgstap was die ik wilde maken. En dit is gelukt! Ik zit in mijn tweede jaar van mijn hbo- studie communicatie en heb zoveel nieuwe dingen geleerd en gegroeid. Ik ben super dankbaar dat Marije mij hierin heeft willen helpen! Een echte aanrader!

Wij bieden jou begeleiding en coaching naar jouw vervolgstudie.

Hoe we dat doen?

 • Je krijgt een 7LIFE assessment, inclusief talentscan. Het kost je ongeveer 1 a 1,5 uur om dit in te vullen.
 • Jouw coach maakt een afspraak met jou om jouw assessment te bespreken. Tijdens de terugkoppeling van 1,5 uur ontdek je meer over jezelf en krijg je de uitslag van jouw 7LIFE assessment én je talentscan.
 • Wij adviseren na de terugkoppeling nog een serie van 3 coachgesprekken. Zo krijg je coaching om vanuit jouw passie, talenten en mogelijkheden de juiste studiekeuze te maken, die ook past bij jouw leerstijl en kwaliteiten! Samen met jouw coach ga je op zoek naar dé opleiding waar jij helemaal voor wilt gaan, of dit nu een MBO, HBO of WO is.
Communicatiekracht Maroesja van der Pols

Communicatiekracht, Maroesja van der Pols

Communicatiekracht gaat over communicatie, maar het gaat eigenlijk vooral over jou: over wie jij bent, hoe jij bent en hoe je contact maakt met anderen. Het is jouw persoonlijke ontdekkingsboek op zoek naar jouw communicatiekracht. Kom erachter wat je eigen stijl van communiceren is, en leer deze meteen te gebruiken als middel om je mooiste kanten uit te lichten en om contact te maken met mensen om je heen. De vele tips, testen en oefeningen helpen je hierbij.

Dit is het eerste boek van Maroesja van der Pols. Als bedrijfswetenschapper, trainer en ervaren adviseur heeft ze ontzettend veel kennis in huis. Haar expertise blijkt uit het feit dat ze oprichter en directeur is van het 7LIFE netwerk. In dit boek neemt ze je mee in het 7LIFE model, wat uitgaat van zeven verschillende basisstijlen.

Dit boek krijg je altijd bij het aanvragen van een 7LIFE assessment, of wanneer je een training volgt bij de Be Excellent academy.

 • Nederlands
 • Paperback
 • 9789063537135
 • Druk: 1
 • oktober 2015
 • 160 pagina’s
15,95 incl. BTW
7LIFE assesment

7LIFE assessment met terugkoppeling

1 7LIFE assessment, dit is een uitgebreid professioneel assessment waarbij door hele specifieke vragen duidelijk wordt welke voorkeurstijlen jij hebt en hoe deze zich tot elkaar verhouden.

1 terugkoppeling van 60 minuten, waarin we het resultaat bespreken en vooral samen bedenken wat dit voor jou betekent en hoe je dit nog bewuster kunt inzetten.

Bonus: Boek Communicatiekracht – Maroesja van der Pols

250,00 incl. BTW

Be Excellent academy – Ontdek de kracht van diversiteit!

Be Excellent academy

Elke vrouw heeft ongekend veel mogelijkheden.
Daar geloven wij in, daar staan wij voor!
Zij is veelzijdig.
Haar leven zit vol kansen.
Zij is een held in actie!
Zij is excellent!

Kerst verwenboxen

Wie verras jij met de #ikexcelleerjou VERWENBOX?!

Als Be Excellent academy hebben we wat leuks bedacht, namelijk de #ikexcelleerjou VERWENBOX!
Daarmee kun jij een vrouw in jouw omgeving op een super toffe manier in het zonnetje zetten; die moeder die vol toewijding voor haar gezin zorgt of die onderneemster die juist in de tijden van de corona crisis haar schouders onder haar bedrijf zette of die vrouw in jouw omgeving die wel een bemoediging kan gebruiken. Wij hebben twee verschillende boxen samengesteld, dus kijk snel welke jou aanspreekt.

Juist als vrouwen kunnen wij elkaar bekrachtigen, aanmoedigen en bemoedigen. En het leuke is dat jij een persoonlijke noot kunt toevoegen voor op het kaartje én dat wij de verzendkosten voor je betalen. Dus wie ga jij verrassen?

Hoe we jou laten excelleren

Als Be Excellent academy willen we jou in je kracht zetten, zodat je gaat ontdekken wat je allemaal in huis hebt en hoe je dat in kunt zetten. Wij zetten de held in jou in beweging. Jij mag namelijk zichtbaar zijn en uitdelen van wie je bent. Daarom faciliteert de Be Excellent academy diverse trainingen om vrouwen in haar kracht te zetten. Daarnaast bieden we ook coaching én maatwerk bij bedrijven aan.

Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een team aan ervaren trainers en coaches helpen wij jou graag een stap verder in jouw weg naar excellentie.

Coaching hoofdbanner

Coaching

Zou je een coach willen hebben die met je mee loopt in jouw ontwikkeling? Ook dat kan. Je kunt bij de academy een 7LIFE assessment aanvragen, inclusief coaching. Ook kun je kiezen voor een Be Excellent coachtraject.

Ik wil meer weten over het Be Excellent coachtraject!

Trainingen- Be Excellent academy

Trainingen

We hebben diverse trainingen ontwikkeld bij de Be Excellent academy die je inspireren en uitdagen in jouw ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan coaching in 1 dag, Aansprekend Spreken en Communicatiekracht voor vrouwen.

Ja, ik ben benieuwd naar de Be Excellent trainingen!

In company

In company

Ben je enthousiast over ons trainingsaanbod en zou je deze training binnen jouw bedrijf in willen zetten? Wij regelen het graag voor je! We bieden deze trainingen namelijk ook aan voor teams (die hoeven dan natuurlijk niet alleen uit vrouwen te bestaan).

Incompany klinkt goed voor mijn bedrijf, hoe werkt dat precies?

Incompany - trainingen voor bedrijven - Be Excellent academy

Maak kennis met ons

Wij zijn Marije van den Berg en Maroesja van der Pols.
Wij geloven dat elke vrouw ongekende mogelijkheden heeft.
Ze is veelzijdig.
Haar leven zit vol kansen.
Zij is een held in actie!
Zij is excellent!

Sta in je kracht!

De Be Excellent academy wil de held in jou activeren. Ga staan! Durf jezelf uit te dagen en soms wellicht keihard onderuit te gaan, maar laat je leven niet voorbij vliegen waarbij je achteraf spijt hebt van al die dingen die je nooit geprobeerd hebt. Maak keuzes of leer keuzes maken die bij jou passen, die jou sterker maken en waarmee je impact hebt op de wereld om je heen.

Op jouw manier

En dat ziet er voor elke vrouw weer anders uit. Of dat nu een volledige focus op je carrière is of de gebalanceerde combinatie van de verschillende rollen die jij uitoefent. In beide gevallen leef je datgene uit wat voor jou belangrijk is, en daar is moed voor nodig. Een vastberadenheid die je de focus en de balans geeft die jij nodig hebt.

Je bent een topvrouw

Wij geloven in top vrouwen. In vrouwen die excelleren. In vrouwen die in hun kracht gaan staan, die zich niet zomaar weg laten blazen door hun omstandigheden of de mening die anderen er wellicht op na houden. Juist op een manier die bij jou past. Ons aanbod is er juist op gericht je daarbij uit te dagen én als jouw allerbeste supporters naast je te staan.

Wat anderen vertellen

7LIFE assessment

7LIFE

De basis van de Be Excellent academy is 7LIFE, het veelzijdige assessment. Wij zijn daar, net als vele anderen, razend ontzettend enthousiast over. Het geeft je een prachtig inzicht in jouw uniciteit, in jouw communicatie en behoeftes in relatie met anderen, het verklaart bepaalde innerlijke conflicten die je wellicht wel eens ervaart en bovendien geeft het inzicht in jouw gedrag in stressvolle situaties of jouw veranderkracht. En nog veel meer!

Kortom, 7LIFE is een perfecte tool voor zelfontwikkeling én voor teams.

Onze 7LIFE stijlen

Doe het assessment om te zien welke stijl jou voorkeur heeft, en hoe deze zich verhoudt tot de andere stijlen!

Wat kost het?

Het 7LIFE assessment, inclusief de talentscan €300,- inclusief 21 procent btw. Dit is inclusief de terugkoppeling van jouw resultaten. Het is exclusief eventuele reiskosten van de coach a €0,28 cent per kilometer.
De coaching kost €85,- per uur, inclusief 21 procent btw. Je kunt ook na de eerste terugkoppeling besluiten meer gesprekken met je coach te plannen.

Menu