Trainingen

Ontdek de held in jou! Als vrouw heb je ongekende mogelijkheden om jouw passie, visie en talenten uit te oefenen. Wij geloven in jou! Jij mag een inspiratie en daarmee een voorbeeld zijn voor anderen.

Find out who you are and be that person. That’s what your soul was put on this earth to be. Find that truth, live that truth and everything else will come. – Ellen DeGeneres.

Trainingsaanbod voor vrouwen

Als Be Excellent Academy willen we jou inspireren als top vrouw. Als vrouw die gezien en gehoord mag worden, juist vanuit de unieke kleur en klank die jij brengt. Zo kun je een verschil maken in de maatschappij, op je werk of in je gezin.
De trainingen voor vrouwen zijn erop gericht jou in je kracht te zetten. Je ontdekt de eigenheid in jouw communicatie, de kracht die in jouw unieke samenstelling van 7LIFE stijlen omsloten ligt én we dagen je uit om jezelf te ontwikkelen. Dat leerproces start vanuit een inzicht in jezelf én het benutten van jouw eigenheid. Zo kun je krachtig communiceren vanuit wie jij bent én heb jij de regie over jouw communicatie.

Onze 3 favoriete trainingen voor vrouwen

Be Excellent academy - 7LIFE - Training Coaching in 1 dag

Training Coaching in 1 Dag

Tijdens deze interactieve training ontdek je veel moois over jezelf, worden bepaalde eigenaardigheden van jezelf opeens in een ander daglicht geplaatst en ontdek je de potentie die er ligt in jou! Na deze dag kun je 7LIFE toepassen en gebruiken in je werk- en privé leven, wat een verrijking is voor jezelf én de mensen om je heen!

Be Excellent academy - 7LIFE - Communicatiekracht voor vrouwen

Training Communicatiekracht voor Vrouwen

Deze interactieve training daagt je uit om veel inzicht te krijgen in jezelf, maar daarbij ook jezelf in te leven in de mensen om je heen. Na deze training kun je in jouw communicatiekracht staan en daarbij aansluiten bij degene met wie je communiceert.

Be Excellent academy - 7LIFE - Training Aansprekend Spreken

Training Aansprekend Spreken

Je inspireert door te spreken. Of dit nu in een gesprek is of dát moment dat je voor een groep mensen staat die jou verwachtingsvol aankijken. Tijdens deze training krijg je inzicht in jezelf, hoe je spreekt, hoe je overkomt en hoe je jouw boodschap het meest krachtig brengt bij jouw toehoorder(s).

Wat anderen vertellen

Wat je meeneemt na jouw training:

Verdieping in jouw eigen communicatiekracht

Wanneer jij jouw communicatiekracht ontdekt, ontdek je hoe jij in je kracht kunt staan wanneer je communiceert vanuit wie je bent. Zo ontdek je hoe communicatie voor jou specifiek kan werken, in contact met de wereld om je heen.

Krachtige coaching

Jouw 7LIFE profiel geeft een uniek inzicht in jouw voorkeuren van communicatie. 20 procent van jouw communicatie wordt gekleurd door jouw persoonlijkheid, jouw eigen geluid. Dat betekent dat 80 procent een vaardigheid is, waarin je jezelf kunt ontwikkelen én verbeteren.

Tools voor de dag van morgen

Door de inzichten tijdens jouw coaching mag je jezelf in de spiegel kijken en jouw communicatiekracht ontdekken. Je leert bewuste keuzes te maken als het om communicatie gaat en daarmee grip krijgen op jouw eigen communicatie stijl. Zó mag jouw communicatie je sterker, mooier en meer jezelf maken!

Hoe het werkt…

Trainingen voor vrouwen
  1. Meld jezelf aan voor een training naar keuze en ontvang de bevestigingsmail.
  2. Ontvang 2 weken voor de training jouw toegang tot het 7LIFE assessment. Vul deze uiterlijk een week voor de training in. Bovendien ontvang je het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols bij je thuis op de deurmat. Lees dat ter voorbereiding van de training.
  3. In de informatiemail lees je alle ins en outs over de training, de locatie én krijg je de vraag om jouw persoonlijke leer- en ontwikkelpunten en/of vraagstukken naar ons te sturen.
  4. Nu is het tijd voor de training. Een dag vol inspiratie, interactieve opdrachten en mooie leerervaringen.
  5. Heb je na de training behoefte aan follow-up? Dat kan zeker, hierbij kun je denken aan een Be Excellent coachtraject of een coachproject op maat. Voor beide ontvang je een korting van 100 euro.

Een ieder van ons is oneindig verrassend, met een eigen DNA en eigen ervaringen.
– Maroesja van der Pols

Veelgestelde vragen

Menu