Sta in jouw volle potentie

Ben jij op zoek naar je passie?
Naar datgene wat zo enorm bij je past dat je elke morgen zin hebt om je bed uit te springen, op naar de dag die zoveel moois te geven heeft?
Of ben je klaar met het werk wat zoveel energie vreet en wil je nu eens iets doen wat je écht voldoening geeft?

“Iedereen is een genie. Maar als je een vis beoordeelt naar zijn bekwaamheid om in bomen te klimmen, zal hij zijn hele leven geloven dat hij stom is. ”
– Albert Einstein

Ga in je volle potentie staan

In slechts 10 weken* ontdek je de rijkdom van jouw potentie. Naast de dingen waarin je bewust bekwaam bent, ga jij je realiseren dat er nog meer potentie in je ligt die erop wacht dat jij  het de ruimte geeft. Tijdens dit coachtraject maak je zichtbaar wat je allemaal tot je beschikking hebt en hoe je dat  kunt inzetten om tot bloei te komen. Zo kun je carrière keuzes maken die bij je passen. Ga je elke dag met plezier en voldoening naar je werk, omdat je weet welke rollen en omgeving goed bij jou passen .

Meld je nu aan om jouw potentie te bekrachtigen!

* Je kunt het coachtraject in 10 weken doorlopen, maar jij mag jouw tempo bepalen. Je hebt een jaar lang toegang tot het programma.

Herken je dit?

 • Je voelt je vastzitten op de plek waar je nu werkt en wilt daar niet langer zijn. Het ontbreekt je echter aan het inzicht op welke plek je dan wel floreert.
 • Je vindt ontzettend veel dingen leuk en je CV is gevuld met een diversiteit aan ervaringen. Maar wat is nu dé job die het beste bij jou past?! Waar zit jij de komende tijd op je plek?
 • Je voelt je een generalist Eigenlijk ben je nergens écht goed of een expert in. Wat heb jij nu eigenlijk te bieden?
 • Je twijfelt over jouw unieke meerwaarde binnen je team. Je ziet de kracht en de inbreng van anderen, maar wat heb jij nu te brengen?
 • Al jarenlang werk je op dezelfde functie.  Inmiddels is je leven een sleur geworden en je bent op zoek naar  een nieuwe uitdaging… maar wat dan?
 • Het voelt alsof je in andermans plan aan het wandelen bent. Er worden keuzes voor je gemaakt en je vraagt jezelf af wat jij nu eigenlijk zelf wilt.
 • Je bent de regie kwijt over jouw talenten en dromen, of hebt het idee dat je dit nooit hebt gehad. Je verlangt ernaar om thuis te komen bij jezelf, bij jouw potentie en mogelijkheden.
 • Je gaat solliciteren, maar je weet niet goed hoe je moet verwoorden wat je goed kunt.
 • Je zit in een re-integratie traject na een bore- of burn-out. Je wilt jezelf en jouw talenten beter leren kennen om te voorkomen dat je opnieuw onderuit gaat…
 • Het leven kabbelt  voort. Je mist focus en een plan waar je zelf naartoe zou willen. Je wilt de regie terugpakken over je leven, en wel nu!

Hoe zou het zijn als…

Je zelfbewust door het leven gaat

Je weet wat je wel en niet goed kunt, je bent je bewust van je potentie, je kracht én je valkuilen. Je weet waar jij in uitblinkt  en waar je  anderen nodig hebt. Je werkt met plezier en voldoening en ziet de komende dag stralend tegemoet.

Je investeert in jezelf op een manier die bij je past

Je ontdekt wat jouw voorwaarden zijn voor groei en ontwikkeling. Is dit door het investeren van tijd en geld in een cursus of een opleiding of leer je juist door het opdoen van nieuwe ervaringen? Bovendien ontdek je wat jij nodig hebt  om je potentie te bekrachtigen. Met dit helder in kaart kun je op een onderbouwde manier ondersteuning vragen van jouw manager voor toekomstige stappen. Zo creëer je een duurzame ontwikkeling.

Je zicht hebt op jouw toekomst en je vol focus op weg kunt gaan

Je weet waar je naar toe wilt en waarin jij jezelf wilt ontplooien. Of er nu enkele of meerdere stappen zijn, je hebt een plan  en de focus om door te zetten. Jouw pad voor de toekomst. Je gaat er voor en niets of niemand houdt je tegen.

Je jezelf zeker voelt over jouw meerwaarde

Je weet wat jouw unieke inbreng is binnen jouw team of jouw werk. Bovendien ken je jouw randvoorwaarden voor vruchtbare samenwerking in een team. Hierbij kun je denken aan bepaalde structuren en rolverdeling of juist een bepaalde mate van vrijheid waarbinnen jij  kunt bewegen.

Over ons

Wij zijn Marije van den Berg en Hanneke van der Meer. Wij zijn potentiezoekers. We geloven in de uniciteit van elk mens. Je kunt je potentie vergelijken met een gebakken eitje: dat wat je al ontdekt hebt, vergelijken wij met het eigeelbolletje.  Alles er omheen nodigt uit tot verkenning. Daar ligt onze passie.

Hanneke is ondernemer, trainer en coach. Ze is haar bedrijf gestart met het verlangen om mensen te helpen om in vrijheid hun ambities te leven. Zo vaak laten we ons belemmeren door angst voor leeuwen en beren op de weg. Het is alsof je de keuze uit handen geeft aan die beer of aan de omstandigheden die onoverkomelijk lijken. Jij gaat onderaan de berg zitten, omdat het onmogelijk lijkt om die ooit te beklimmen. Hanneke wil met jouw op weg om die leeuwen en beren te overwinnen. Onderweg ga jij jouw potentie meer en meer waarderen en vergroten. Zo kun jij gaan doen wat je diep van binnen altijd al  wilde. Hanneke gelooft dat jij in al jouw schittering zichtbaar wordt op jouw tijd en plek, door de focus te leggen op dat wat al lang aanwezig is.

Marije is eigenaar en initiatiefneemster van de Be Excellent Academy. Zij gelooft zo enorm in de kracht van diversiteit, juist omdat zij gelooft dat elk mens anders gemaakt is. In jou zijn er unieke eigenschappen gelegd die er absoluut voor zorgen dat jij een bepaalde kleur inbrengt die van enorme waarde is. Deze waarde wordt niet altijd gezien en komt niet altijd het best tot zijn recht.   Haar passie is om jou te helpen dátgene te ontdekken wat er eigenlijk al is. Juist omdat je dan tot bloei komt en je met volle teugen mag genieten van dat wat jij te brengen hebt. Dan hoef je jezelf niet te vergelijken met anderen, maar je kunt zelf in jouw licht gaan staan. Op wat voor plek dat ook is.

Hanneke van der Meer en Marije van den Berg talent potentie persoonlijke ontwikkeling

Wat levert ‘Sta in jouw volle potentie’ jou op?

 • Je bent je bewust van alles wat jou in je leven gevormd heeft
 • Je kunt eerder opgedane levenservaringen omzetten naar wijsheid voor de toekomst
 • Je kent je kwaliteiten en ontdekt de potentie die klaarligt om verder ontwikkeld te worden
 • Je weet waar en hoe jij het verschil maakt
 • Je ontdekt je voorwaarden voor succes
 • Je weet in welke context jij optimaal floreert
 • Je ontdekt binnen wat voor organisatie(cultuur) jij het beste tot je recht komt Je krijgt zicht op je passie en hoe deze jou motiveert
 • Je weet wat je energievreters en je energiegevers zijn energievreet en wat je voldoening oplevert
 • Je kent je aandachtspunten en bent je bewust van je valkuilen
 • Je weet hoe je jezelf in beweging kunt zetten
 • Je ontdekt hoe jij met anderen in verbinding blijft
 • Je kunt support uit je omgeving vragen en ontvangen
 • Je maakt bewuste keuzes rondom ontwikkeling en zelfzorg
 • Je hebt een plan en focus op wat jij in de komende tijd wil bereiken of ontwikkelen

Wat kun je verwachten?

Na je aanmelding krijg je direct toegang. Het programma bestaat uit praktische thema’s met korte video’s, opdrachten en een inkijkje in het persoonlijke leven van Maroesja en Marije. Je kunt direct de hele training inzien en in jouw eigen tempo aan de slag. Tevens krijg je toegang tot jouw 7LIFE assessment. Met jouw 7LIFE assessment in handen gaat er een wereld voor je open, het is een feest der herkenning wanneer je jouw kracht, jouw talenten, jouw behoeftes en jouw uitdagingen (her)ontdekt.

Door de 1-op-1 coaching ga je aan de slag om jouw kwetsbaarheid krachtig in te kunnen zetten en vanuit vrijheid keuzes te kunnen maken.

Neem hieronder een kijkje in de verschillende modules.

Introductie:

Je droom wordt zichtbaar!

Je maakt tijdens deze sessie een vliegende start met tips over hoe je het maximale uit dit traject kan halen en het beschrijven van je startpositie. Je droom begint tenslotte precies hier waar je nu bent.

Sessie 3:

Ken je verlangens

In ons hart leven verlangens naar een toekomst die er nog niet is. Sommige houden we liever stil en andere verlangens delen we graag en veel met de mensen om ons heen. In deze sessie ga je jouw verlangens, hoe klein of ogenschijnlijk onbereikbaar ook onder woorden brengen en vervolgens delen met je coach.

Sessie 1:

Ken je verhaal

Module 2 geeft aandacht aan de impact van negatieve ervaringen. Maroesja verrijkt je tijdens deze module met een stuk onderwijs over het ontstaan van innerlijke overtuigingen, die juist hun oorsprong kunnen hebben in bepaalde gebeurtenissen die ergens in je leven zijn ontstaan.

Sessie 4:

Kies je actie

Het is nu tijd voor actie! Door het coachtraject heen heb je veel inzichten opgedaan en tools in handen gekregen. Tijd dus om de koers te bepalen en keuzes te maken! Je formuleert een persoonlijk missiestatement en een ontwikkelplan, om wat je ontdekt hebt in te zetten en te vergroten

Sessie 2:

Ken je kracht

In deze sessie ontdek je jouw kracht aan de hand van de coaching, jouw Talentscan en de 360 graden scans. Je ontdekt welke potentie in jou aanwezig is en ook wat anderen in je zien. Je kiest belangrijke waarden die als fundament onder jouw leven liggen.

Bonus Whitepaper:

De continuïteitsborger voor jouw ontwikkeling

In de drukte van alledag kan jouw persoonlijke ontwikkeling snel in het vergeethoekje komen . Met deze whitepaper heb jij een tool in handen om de continuïteit van jouw ontwikkeling te borgen. Alvast een tipje van de sluier: wie gaat je daarbij helpen?!

Coachtrajecten

Ontdek jouw talent – coachtraject

 • Ontdek je potentie en sta in je kracht  Tijdelijk 460,00 euro, in plaats van 525,00 euro.
  1. Een schriftelijke intake voor jouw persoonlijke ontwikkelpunten
  2. 1 7LIFE assessment
  3. 1 TalentScan
  4. 2 coachgesprekken à 75 minuten met jouw coach voor persoonlijke begeleiding en al jouw vragen
460,00 incl. BTW
Sta in jouw volle potentie

Sta in jouw volle potentie – coachtraject

Ga in ca. 10 weken in je volle potentie staan

Tijdelijk 895,00 euro, in plaats van 995,00 euro.

 • 1 jaar toegang tot de Online Academy
 • Een schriftelijke intake voor jouw persoonlijke ontwikkelpunten
 • 1 7LIFE assessment
 • 1 TalentScan
 • 3x 7LIFE 360 graden scan
 • Introductie van de training en 4 online lessen (Ken je verhaal, Ken je kracht, ken je verlangens en kies je actie) met verwerkingsopdrachten
 • 4 coachgesprekken à 75 minuten met jouw coach
 • Bonus: White paper De continuïteitsborger voor jouw ontwikkeling
Je code is beperkt geldig!
895,00 incl. BTW

De prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren. Wil je het coachtraject declareren bij je werkgever? Stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever die ze kunnen accorderen. Voor bedrijven zijn de bovenstaande prijzen exclusief BTW.

Twijfel jij of dit iets voor jou is, maar ben je wel geïnteresseerd?

Ben jij benieuwd of dit is wat jij zoekt en jou gaat helpen? Plan een gratis match call in. Wij kijken vrijblijvend  mee waar je tegenaan loopt en wat jou verder gaat helpen.

Wat anderen vertellen

Ik heb nog wat vragen

Menu