In company

Ben je enthousiast over ons trainingsaanbod en zou je deze training binnen jouw bedrijf in willen zetten? Dat kan!

Coming together is a beginning,
Staying together is progress,
and working together is success. – Henry Ford

Be Excellent academy - maatwerk

Maatwerk voor bedrijven

Wil jij als team sterk communiceren en met elkaar de hoogste doelen behalen? Ons maatwerk zál fantastische inzichten geven voor jullie als team!
De sleutel tot krachtige samenwerking is communicatie. Iedereen heeft een unieke communicatiestijl, eigen behoeftes én stressgedrag. 7LIFE is dé tool om de kracht in elk teamlid te ontdekken, waardoor je juist krachtgericht met elkaar kunt samenwerken. Juist als iedereen ontdekt wat de communicatiestijl is van de ánder kun je dat júist inzetten in de samenwerking met elkaar. Juist zo ontstaat er meer betrokkenheid, motivatie én een groter teamgevoel! Dat alles zal zeker de sfeer op de werkvloer beïnvloeden, waarbij er ook meer successen met elkaar te behalen worden.

Onze 3 favoriete trainingen

Teamtraining: Communicatiekracht voor teams

Communicatiekracht voor teams

Be Excellent academy - 7LIFE - teamtraining stress- en alarmcommunicatie

Stress- en alarm communicatie

Be Excellent academy - 7LIFE - training op maat - bedrijven

Training op maat

Wat anderen vertellen

Hoe ons maatwerk jouw team verrijkt en activeert:

Verdieping in elkaars communicatiekracht

Een slechte onderlinge communicatie is vaak de oorzaak van niet-functionerende teams. Daar ligt een kans! Wanneer je als team elkaars communicatiekracht ontdekt, ontdek je hoe je als team in je kracht kunt staan in tijden van veranderingen, stress of hooggestelde doelen. Zó kan communicatie werken én ontzettend veel winst brengen.

Krachtige coaching

Het 7LIFE assessment geeft een uniek inzicht in de voorkeuren van communicatie van elk teamlid. Met 7LIFE zijn we in staat om een matrix te maken van het team, zodat je op een inzichtelijke wijze de diversiteit van het team ontdekt, daarmee de kansen én de uitdagingen van het team. Aan de hand van echte casussen ga je met elkaar aan de slag en verkennen we de weg naar succesvol communiceren.

Tools voor de dag van morgen

Het inzicht wat je als team vergaard met het 7LIFE model is de uitgelezen kans tot structurele verbetering van communicatie, stressmanagement en het versterken van de sfeer op de werkvloer. Vanuit de persoonlijke communicatiekracht worden de teamleden uitgedaagd de diversiteit binnen het team te erkennen en de kracht daarvan te ontdekken, zodat het team kan samenwerken als een geoliede machine. Ieder teamlid is een uniek deel, van het grotere geheel. Met daarbij maar één doel, namelijk het teamresultaat.

The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team.
Phil Jackson

Je kunt denken aan een maatwerktraining over:

Wat is dé communicatiekracht van elk teamlid en hoe kun je dat inzetten?

Ontdek als team alles over elkaars communicatiestijl én ga allemaal bemoedigd én met een leerdoel weer naar huis.

Tijdens deze training ontdek je hoe jij persoonlijk dealt met stress, wat je op die momenten helpt en hoe je juist in tijden van stress als team kunt samenwerken!

Wil je als team juíst iets anders, dat kan zeker! Zo kunnen we een training combineren met een stuk ontspanning en kunnen we een all-inclusive dag voor je organiseren!

Hoe het werkt…

Maatwerk voor bedrijven
  1. Vraag een offerte aan voor maatwerk bij jou op de zaak.
  2. Denk na over je doelstelling voor de training, actuele casussen of vraagstukken die besproken kunnen worden en bepaal het aantal deelnemers en dé gewenste trainingsdatum. Mocht je behoefte hebben aan een volledig ontzorgde dag, incl catering en een ontspannend programma? Dan is dit ook mogelijk.
  3. De Be Excellent academy selecteert de beste trainers voor jullie teamtraining of de juiste coach voor de coaching.
  4. Twee weken voor de training ontvangt elk teamlid hun persoonlijke tot het 7LIFE assessment. Deze moet uiterlijk een week voor de training ingevuld zijn. Het heeft onze voorkeur dat er voor elk teamlid een boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols besteld wordt, zodat dit ter voorbereiding van de training gelezen kan worden. Zo kunnen we meteen met elkaar de diepte in.
  5. De Be Excellent academy zorgt ervoor dat de benodigde informatie op tijd bij de organisator is, zodat deze voor de interne informatievoorziening kan zorgen. Tenzij dit anders overeengekomen is.
  6. Mocht er na de training behoefte zijn aan follow-up voor het team of teamleden individueel? Dat kan zeker, neem hierbij contact op met Marije van den Berg voor de mogelijkheden.

Als je een schip wil bouwen, roep dan geen mannen en vrouwen bij elkaar om hen bevelen te geven, om ze elk detail uit te leggen, om ze te vertellen waar ze alles kunnen vinden. In plaats daarvan, leer ze verlangen naar de enorme eindeloze zee.
– Antoine de Saint-Exupéry

Veelgestelde vragen

Menu