Wil jij de kracht van jouw uniciteit ontdekken?

Zo communiceer je sterk èn kun je zowel privé als zakelijk goed voor jezelf zorgen.

“Communicatie gaat niet zozeer over zenden en ontvangen, maar over begrijpen en verbinden.”
– Ron van der Jagt

Ontdek wat jouw kracht is

Ben jij een Verbinder in jouw communicatiestijl of meer een Zorger? Of gaat jouw voorkeur juist naar de Pionier? En wat zegt dat eigenlijk over jou? Met jouw 7LIFE assessment ontdek jij door een uitgebreide test welke communicatiestijl jouw voorkeur heeft. Juist met de terugkoppeling van jouw 7LIFE assessment gaat er een wereld van (h)erkenning voor jou open. Jij krijgt onder andere inzicht in jouw kracht, jouw valkuilen en jouw vanzelfsprekendheden. Bij de terugkoppeling van jouw 7LIFE assessment ontdek jij zowel jouw communicatiekracht, als jouw leervoorkeur èn veranderkracht.

Bovendien ontdek jij jouw communicatiestijl. Een verademing wanneer je beseft dat communicatie het fundament is van elke relatie. . Dátgene wat juist wel of niet gezegd wordt, is vaak zó cruciaal.

Naast dit alles komen ook thema´s als passie, motivatie en  alarmgedrag bij stress voorbij. Zo krijg jij tools in handen om zowel in rustige tijden áls in stressvolle seizoenen goed voor jezelf te zorgen en krachtig te communiceren.

Meld je nu aan om ook een uniek inzicht te krijgen in jezelf!

Herken je dit?

 • Waar jij super snel keuzes maakt lijkt een ander wel een slak! Of juist andersom: jij merkt dat het tempo van anderen jou overweldigt.
 • Je partner en jij zijn zo verschillend… hoe komen jullie op een goede manier bij elkaar?
 • Er staat een aantal grote veranderingen op stapel. Het benauwt je, jij kunt er ’s nachts van wakker liggen en piekeren over hoe het allemaal zal gaan. Het kan zelfs zo zijn dat jij met de hakken in het zand gaat…
 • Jij merkt dat jij juist opbloeit van veranderingen, jouw hoofd staat nooit stil. Altijd weer die ideeën: jij hebt inmiddels een plank vol aan dromen die je ooit zou willen najagen. Wat heb jij nu nodig om in beweging te komen?
 • Als er maar een conflict dreigt, steek jij het liefst je kop in het zand. Jij laat over je heenlopen en vindt het enorm moeilijk om jouw grenzen aan te geven.
 • Of jij bent juist krachtig met woorden; een conflict is heerlijk! Daarna weet jij immers precies waar jij staat en wat je aan elkaar hebt. Het resulteert er echter wel in dat mensen soms een beetje bang van jou zijn…
 • Met verdriet kijk jij terug op een werk/privé relatie die stukgelopen is. Waarom is het eigenlijk mis gelopen én wat kun jij er nu van leren?
 • Je bent al jaren lang trouw aan jouw werk, maar eerlijk gezegd verveel jij jezelf enorm. Ook al is je leidinggevende ontzettend tevreden met jou. Maar wat past er dan écht bij jou?

Hoe zou het zijn als…

Jij jezelf en jouw behoeften goed uit kunt drukken, zowel op jouw werk als in jouw privé relaties. Zo kun jij jezelf op een authentieke manier verbinden met de mensen om je heen, waarbij jij jezelf bewust bent van jouw communicatiekracht en het feit dat de ander anders is dan jij. Omdat jij weet met welke bril jij naar de wereld kijkt en op welke momenten jij ‘aan’ of juist ´uit´ gaat, kun je jezelf zowel in gesprekken als in conflicten uitdrukken. Of dat nu spannend voor je is, of juist niet. Door het 7LIFE assessment krijg je inzicht in jouw vanzelfsprekendheden en snap je meteen waarom bepaalde dingen zo belangrijk zijn voor jou en voor andere mensen dus helemaal niet. Dat creëert meer begrip en daarmee een bewuste keuzemogelijkheid in communicatie, samenwerking en conflictsituaties. Daarbij kun je denken aan dingen als structuur of juist vrijheid, aan duidelijkheid of juist een laissez-faire benadering. Vanuit het inzicht in jouw verwachtingen begrijp je waarom je in bepaalde relaties, teams of onder bepaald leiderschap juist wel of juist niet gemotiveerd wordt. Bovendien ontdek je jouw behoeftes, of dat nu gaat om visie, avontuur of een stressvrije omgeving. Door het assessment zie je precies wanneer jij in jouw kracht staat en krijg je ook inzicht in jouw uitdagingen. Door het inzicht in niet alleen jouw eerste voorkeurstijl, maar juist door de samenhang van de verschillende 7LIFE stijlen wordt je jezelf bewust van bepaalde innerlijke conflicten en/of uitdagingen. Ook krijg je een haarfijn inzicht in jouw drijfveren en de organisatiecultuur waarin jij het beste tot je recht komt. Met de speciale stress- en alarm tool leer je vroeg te signaleren wanneer de alarmbellen rinkelen en weet je als geen ander wat jij nodig hebt voor goede zelfzorg. Dat alles maakt dat je krachtig communiceert en op een gezonde manier voor jezelf zorgt.

Over mij

Ik ben Marije, trainer en coach. Als initiatiefneemster van de Be Excellent Academy heb ik een fantastisch team aan trainers en coaches die allemaal net zo gedreven zijn als ik om een positieve bijdrage te hebben in levens van onze deelnemers.

Jaren geleden kwam ik in aanraking met het 7LIFE assessment rondom de samenwerking met een compagnon. Het assessment gaf een enorm inzicht in onze persoonlijkheden, communicatie en behoeftes, zodat het ‘licht aanging’. Sindsdien wist ik: hier wil ik wat mee gaan doen! Het moment dat mijn coachees mij aankijken en zeggen: ‘Ja, hoe jij dit omschrijft is zó herkenbaar!’ is steeds weer een feest. De coachgesprekken en -trajecten geven zo ontzettend veel inzicht dat levens, relaties en carrières versterkt worden.

Dat heeft mijn passie, namelijk mensen in hun kracht zetten. Jij bent namelijk uniek, je bent niet in een boxje te plaatsen. Bij het 7LIFE assessment word je niet in een hokje gezet, juist omdat er tijdens de terugkoppeling gekeken wordt naar de samenhang van de 7 verschillende stijlen. Die is bij iedereen anders. Ik kijk al uit naar jouw terugkoppeling en daarmee jouw blik van verwondering op het moment dat jij zoveel meer over jezelf ontdekt.

Wat kan een 7LIFE assessment jou opleveren?

 • Je voelt je gekend
 • Je hebt een gezond zelfbeeld
 • Je bent zelfbewust
 • Je weet waar je krachten en je uitdagingen liggen
 • Je hebt ontdekt dat je nog meer potentie hebt, en hoe je dat tot ontwikkeling kunt brengen
 • Je vergelijkt jezelf niet meer met anderen, omdat je jouw uniciteit ontdekt
 • Je kunt op een gezonde manier voor jezelf zorgen
 • Je kunt gevraagde of ongevraagde feedback op een goede manier vertalen, zodat het je verder helpt in je groei en ontwikkeling
 • Je snapt waarom je met sommige mensen graag samenwerkt en met anderen wat minder makkelijk
 • Je weet hoe jij omgaat met conflicten en wat je nodig hebt in situaties van disharmonie / tijden van stress
 • Je bent zichtbaar op een manier die bij jou past
 • Je hebt inzicht in je alarmgedrag bij stress
 • Je weet hoe je oplaadt én wat je enorm veel energie kost
 • Je weet op wat voor manier je leert
 • Je hebt zicht op je drijfveren

Wat kun je verwachten?

Na je aanmelding krijg je per mail een inlogcode toegestuurd voor jouw 7LIFE assessment. Het invullen van een assessment duurt ongeveer 1 à 2 uur, waarbij je tussendoor kunt stoppen om het vervolgens later verder af te ronden. Tevens wordt er telefonisch of per mail een afspraak ingepland voor jouw terugkoppeling. Dit gesprek duurt 60 minuten en vindt plaats in de praktijk van de coach of een met de coach afgestemde locatie.

Na de terugkoppeling krijg je jouw 7LIFE rapport per mail toegezonden.

7LIFE assessment

7LIFE assesment

7LIFE assessment met terugkoppeling

1 7LIFE assessment, dit is een uitgebreid professioneel assessment waarbij door hele specifieke vragen duidelijk wordt welke voorkeurstijlen jij hebt en hoe deze zich tot elkaar verhouden.

1 terugkoppeling van 60 minuten, waarin we het resultaat bespreken en vooral samen bedenken wat dit voor jou betekent en hoe je dit nog bewuster kunt inzetten.

Bonus: Boek Communicatiekracht – Maroesja van der Pols

De prijzen zijn inclusief 21% BTW voor particulieren. Wil je het coachtraject declareren bij je werkgever? Stuur mij dan een mailtje, dan maak ik een offerte voor je werkgever die ze kunnen accorderen. Voor bedrijven zijn de bovenstaande prijzen exclusief BTW.

Wil je eerst vrijblijvend overleggen?

Dat snap ik helemaal! Ik kijk ernaar uit je te spreken, mail me of plan een belafspraak met me in zodat we vrijblijvend kunnen bespreken of het 7LIFE assessment aansluit bij jou!

Wat anderen vertellen

Ik heb nog wat vragen

Onze 7LIFE stijlen

Doe het assessment om te zien welke stijl jou voorkeur heeft, en hoe deze zich verhoudt tot de andere stijlen!

Menu