Coaching

Soms is er niets fijner dan een moment samen met iemand optrekken in bepaalde levensseizoenen. Gewoon iemand die met je meekijkt, je aanmoedigt en je nieuwe inzichten geeft. Dát is wat wij doen, aan de hand van jouw persoonlijke 7LIFE assessment.

When there’s that moment of ‘Wow, I’m not really sure I can do this,’ and you push through those moments, that’s when you have a breakthrough. – Marissa Mayer

Be Excellent academy - Coaching

Coaching

Als er iets jouw potentie vrij zet, dan is het wel jezelf in de spiegel durven kijken. Dat levert namelijk ontzettend veel kostbare informatie op. Jouw eigen spiegel, om precies te zijn. En daar gaat al snel iets mis in de praktijk. Wij spiegelen ons maar al te vaak aan anderen en proberen de succesformules van andere vrouwen op ons leven toe te passen. Terwijl jij een unieke manier hebt om te groeien, om het beste uit jezelf te halen. Benieuwd naar jouw persoonlijke handleiding? Wij gaan met je aan de slag!

Onze 3 favoriete coachingsopties voor jou!

Be Excellent academy - 7LIFE assessment

7LIFE assessment

Het 7LIFE assessment geeft jou een uniek inzicht in jezelf, in jouw communicatie, leerstijl en veranderkracht. Ontdek hoe jij gemotiveerd wordt en hoe jij je verhoudt tot de mensen om je heen, of dit nu in werk of privé sfeer is. Bij het assessment krijg je altijd een persoonlijke terugkoppeling van een uur, door één van onze gecertificeerde coaches.

Be Excellent academy - 7LIFE - coachtraject

Be Excellent coachtraject

Tijdens dit coachtraject zijn er 7 interventies die jou verder helpen in je reis van zelfverkenning en groei. Het is niet zomaar een traject, maar een actief en uitdagend proces dat we voor jou op maat maken. Een bijzonder mooie investering in jezelf, waar je zeker de vruchten van mag gaan plukken. Het hele traject loopt er een coach met je op en ontvang je een coachtraject op maat, toegepast op jouw assessment.

Be Excellent academy - 7LIFE - Training Coaching in 1 dag

Training Coaching in 1 Dag

Tijdens deze interactieve training ontdek je veel moois over jezelf, worden bepaalde eigenaardigheden van jezelf opeens in een ander daglicht geplaatst en ontdek je de potentie die er ligt in jou! Na deze dag kun je 7LIFE toepassen en gebruiken in je werk- en privé leven, wat een verrijking is voor jezelf én de mensen om je heen!

Wat anderen vertellen

Wat je meeneemt na jouw coaching:

Verdieping in jouw eigen communicatiekracht

Wanneer jij jouw communicatiekracht ontdekt, ontdek je hoe jij in je kracht kunt staan wanneer je communiceert vanuit wie je bent. Zo ontdek je hoe communicatie voor jou specifiek kan werken, in contact met de wereld om je heen.

Krachtige coaching

Jouw 7LIFE profiel geeft een uniek inzicht in jouw voorkeuren van communicatie. 20 procent van jouw communicatie wordt gekleurd door jouw persoonlijkheid, jouw eigen geluid. Dat betekent dat 80 procent een vaardigheid is, waarin je jezelf kunt ontwikkelen én verbeteren.

Tools voor de dag van morgen

Door de inzichten tijdens jouw coaching mag je jezelf in de spiegel kijken en jouw communicatiekracht ontdekken. Je leert bewuste keuzes te maken als het om communicatie gaat en daarmee grip krijgen op jouw eigen communicatie stijl. Zó mag jouw communicatie je sterker, mooier en meer jezelf maken!

Hoe het werkt…

7LIFE assessment en Be Excellent coachtraject
  1. Meld jezelf aan voor de coaching en ontvang de bevestigingsmail. Heb je voorkeur voor een specifieke coach? Laat ons dat weten!
  2. Ontvang binnen 3 werkdagen jouw toegang tot het 7LIFE assessment.
  3. Jouw coach neemt contact met je op voor een datum en locatie regio midden Nederland. Je kunt hierbij denken aan de coachruimte bij de coach op locatie, een wegrestaurant of hotel.
  4. Nu is het tijd voor jouw persoonlijke coachgesprek, toegespitst op jouw ontwikkel- en leerpunten. Tijdens deze sessie ontvang je ook het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols voor nog meer verdieping in jouw communicatiekracht!

Coaching in 1 Dag

  1. Meld jezelf aan voor de training Coaching in 1 Dag en ontvang de bevestigingsmail.
  2. Ontvang 2 weken voor de training jouw toegang tot het 7LIFE assessment. Vul deze uiterlijk een week voor de training in. Bovendien ontvang je het boek Communicatiekracht van Maroesja van der Pols bij je thuis op de deurmat, lees dat ter voorbereiding van de training.
  3. In de informatiemail lees je alle ins en outs over de training, de locatie én krijg je de vraag om jouw persoonlijke leer- en ontwikkelpunten en/of vraagstukken naar ons te sturen.
  4. Nu is het tijd voor de training Coaching in 1 Dag. Een dag vol inspiratie, interactieve opdrachten en mooie leerervaringen.

Coaching is unlocking a person’s potentional to maximize their growth! – John Withmore

Veelgestelde vragen

Menu